Menu

Keynotes


Neem contact op!

Een deel van de docenten van Rapmeesters is ook te boeken voor inspirerende talks, zowel voor jongeren als volwassenen. Hierin worden persoonlijke verhalen en inzichten gedeeld over onderwijs, muziek en tekstschrijven. Er wordt besproken hoe deze werelden zo bijzonder overlappen en elkaar versterken, wat dit in de levens van de docenten heeft betekend en hoe het onderwijs dit kan inzetten.

De keynotes worden verzorgd door Pjotr of Meester Hidde, beide succesvol online en erg inspirerend voor jongeren. Ze behalen miljoenen views en hebben bekendheid door het hele land. Beiden hebben hard gewerkt en een lange weg afgelegd om alles te bereiken waar ze als kleine jongen van droomden. In hun bijzondere talk delen zij hun verhaal. Een eerlijk verhaal met niet alleen de glitter en glamour die jongeren wellicht gewend zijn uit de muziekwereld. Er wordt verteld over alle pieken en dalen van het najagen van dromen. Een inspirerende sessie over inspiratie, motivatie, durven dromen en geloven in jezelf.

Ook voor volwassenen is er een keynote. Pjotr en Meester Hidde behaalden namelijk vele successen, maar hebben ook een pabo-diploma op zak. Ze weten door deze bijzondere combinatie als geen ander wat de positieve invloed van muziek en tekstschrijven is op de ontwikkeling van jongeren. Zelf vonden ze zingeving in het creëren van hun werk en nu willen hij hun inzichten doorgeven. In deze inspirerende talk vertellen ze over hun liefde voor zowel muziek en onderwijs en hoe ze jongeren inspireren om hun verhaal te vertellen en te geloven in zichzelf. Om de keynotes meer vorm te geven kan er worden gekozen voor een aanvullend optreden, een docententraining of een geschreven tekst op maat voor uw gelegenheid.

  • Leerjaar: vanaf groep 7 en 8 van het primair onderwijs.
  • Niveau: geschikt voor alle leerniveaus.
  • Lengte: 1 uur.
  • Aantal leerlingen: dit is volledig afhankelijk van de ruimte en ondersteunend personeel.
  • Projectprijs: op aanvraag.